מבחר לחמים |
|
ממאפיית 'טלר'/ביגלס אמרקאי | |
| |
סלטים וממרחים |
|
סלט טונה, סלט ביצים, גבינות שמנת בטעמים, טחינה, חמאה, ריבה | |
| |
פלטות ירקות טריים |
|
מגש גבינות קשות |
|
מוצרלה / בולגרית / צהובה / צפתית | |
| |
בר שתייה חמה |
|
נס קפה 'Taster's Choice', נטול, קפה שחור, תה מובחר, חלב דל שומן, סויה | |
| |
בר שתייה קרה |
|
תפוזים, לימונדה, קולה, ספרייט, דיאט, מים מינרליים | |
| |
מתוקים |
|
עוגות ועוגיות ממבחר קונדיטוריית 'בן עמי' | |
| |
מחירים: |
|
אירוע בשירות מלא 60-100 איש – 55 ₪ לסועד מעל 100 איש - 53 ₪ לסועד המחיר כולל: • מפות, • כלי אוכל וכלי הגשה חד פעמיים, • שירותי עריכה ופינוי, • הובלה בתוך ירושלים המחיר לא כולל טיפ כנהוג לצוות המלצרים | |
| |
אספקה בלבד (איסוף עצמי) – 34 ₪ |
|
המחיר אינו כולל: (ניתן להוסיף בנפרד, עפ"י מחירון התוספות בהמשך) • שתייה חמה וקרה, • מפות וכלים חד פעמיים, • שירותי עריכה ופינוי, • הובלה | |
|
| |
מאפים מלוחים 5 ₪ ליחידה קישים בטטה וכרישה/גבינת עיזים/פטריות/בצל/ים תיכוני - 140 ₪ לקיש (8-10 פרוסות) | |
| |
| |
מגש דגים גרבלקס והרינג בכבישה ביתית, טונה מעושנת – 300 ₪ למגש (ל-20 איש) מגש דגים משודרג הכולל סלמון שלם בעשבי תיבול 1100 ₪ (ל-60 איש) | |
| |
מגש גבינות משובחות ממשק 'יעקבס' |
|
תום, פקורינו, ברינזה, גבינת עיזים, פטה כבשים, קממבר – 320 ₪ (ל-20 איש) | |
| |
בר סלטים (3 לבחירה) 16 ₪ לסועד |
|
• אביב - חסה ועלים ירוקים עם מבחר פירות העונה בויניגרט הדרים • יווני - עלים ירוקים, ירקות גינה, גבינה בולגרית וזיתים • סלט בריאות - חסה עלי בייבי עגבניות שרי ונבטים בויניגרט • כרוב סגול, אוכמניות ותפוחי עץ • עגבניות שרי, בזיליקום וצנוברים • סלט פסטה עם עגבניות שרי וזיתים • סלט פריקה עם עשבי תיבול, אגוזים ואוכמניות | |
| |
כריכוני קרואסון – 10 ₪ ליחידה |
|
קממבר ואגס / ברינזה, פסטו ועגבנייה | |
| |
טורטיות – 6 ₪ ליחידה |
|
גרבלקס / טחינה, בטטה ופלפלים | |
| |
מגש ירקות אנטיפסטי 195 ₪ (ל-20 איש) |
|
טארטלטים מלוחים – 8 ₪ ליחידה |
|
גבינת שמנת וגרבלקס/חצילים/בטטה/אנטיפסטי | |
| |
עמדת אומלטים / פנקייקס 15 ₪ לאדם (למינימום 100 איש) |
|
מאפים מתוקים 5 ₪ ליחידה |
|
בריוש שקדים / שוקולד 15 ₪ ליחידה |
|
עוגיות מפנקות (מקרון, אלפחורס, טראפלס, אגוזי לוז) – 165 ₪ למגש (30 יחידות) |
|
פירות העונה 300 ₪ למגש (ל-20 איש) |
|
עוגות מוס / גבינה / פאי פירות 159 ₪ לעוגה |
|
טארטלטים מתוקים שוקולד / אגסים / תפוחים / קרם פטיסייר – 8 ₪ ליחידה |
|
כוסיות מוס 12 ₪ ליחידה |
|
קרמבו שוקולד / וניל / קפה - 9 ₪ ליחידה |
|
פסטה – 10 ₪ לסועד |
|
ברוטב עגבניות / שמנת פטריות / אליו אוליו | |
| |
תפו"א – 10 ₪ לסועד |
|
אפויים בשמן זית ועשבי תיבול | |
| |
מיקס אורז אדום ומלא – 9 ₪ לסועד |
|
בתוספת אגוזים ואוכמניות | |
| |
שקשוקה – 9 ₪ לסועד |
|
שעועית ירוקה מוקפצת – 9 ₪ לסועד |
|
ירקות אפויים – 12 ₪ לסועד |
|
מרק - 15 ₪ לסועד |
|
מבחר סוגים בהמלצת השף ולפי העונה | |
| |
קישים – 15 ₪ לסועד |
|
רביולי גבינות / בטטה 15 ₪ לסועד |
|
מחיר ל- 3 סוגי מנות חמות – 25 ₪ (מינימום 60 איש) |
|
פילה סלמון – 42 ₪ לסועד |
|
במשרה טריאקי | |
| |
פילה דניס – 45 ₪ לסועד |
|
בלימון כבוש ורוטב פלפלים | |
|
שתייה קרה – 5 ₪ לסועד |
|
תפוזים, לימונדה, מוגז, מים מינרלים | |
| |
שתייה חמה – 7 ₪ לסועד (לא כולל מיחם) |
|
נס קפה, נטול, סוכר, תה, נענע, חלב / דל / סויה | |
| |
מפה חד פעמית 10 ₪ |
|
מפת בד 35 ₪ |
|
כלי הגשה |
|
• כלי אוכל חד פעמיים צלחות, כוסות חם וקר, סכו"ם, כפיות, מפיות – 4 ₪ לסועד • כלי הגשה מהודרים (מגשים, סלסלאות, קערות וכו') – 10 ₪ לסועד • כלי אוכל רב פעמיים - צלחות, כוסות חם וקר, סכו"ם, כפיות, מפיות- 22 ₪ לסועד (מינימום 60 איש) | |
| |
אספרסו בר 2200 ₪ (60-120 איש) |
|
יין מסדרת יסמין לבן /אדום 75 ₪ לבקבוק |
|
עיצוב בופה - 950 ₪ |
|
מפות בד, כלי הגשה מהודרים, פרחים ואביזרי עיצוב | |
|